21 september 2009

Litt bilder og bloggpause!

Jeg lovte dere noen bilder av mine nyeste kjøp i et tidligere innlegg. Romantiske hjem hadde 30% for et par uker siden, og da ble det litt mer Green gate på fruen. Denne koselige nettbutikken har nå opphørslag - så løp og kjøp! (Jeg har allerede handlet litt til jeg)

(Litt dårlig bilde, menmen.)

Kjøpte inn lyng til helgen, syns det gjør seg like godt inne som ute. Pyntet godt opp på stuebordet mitt! Her i helgen har det vært solsolsol, og det er så deilig når høsten viser seg fra sin flotteste side.


Kjøpte meg to "kokebøker" på lørdag, den ene er med små go'biter, kaker og diverse små matretter. Ble så fristet når jeg kom hjem, at det var bare å hive seg rundt og lage en kake.

Den andre boka har oppskrifter til smoothies og milkshakes. Det fristet ikke noe mindre det, så søndagen ble det prøvd ut litt. Det er jo så godt og så enkelt; frukt - juice - naturell yougert eller is. Og vips en deilig smoothie eller milkshake! Det kan jo selvfølgelig gjøres litt mer innviklet, men jeg hadde ikke gjort innkjøp til noe fancysmancy.

Søndag ble det en liten spasertur oppover i nabolaget. Kameraet var med på turen, og jeg knipset noen bilder i det flotte høstværet. Det er viktig å benytte de finværs dagene en får, for idag er været tilbake til det sammen; regn - regn og atter regn.

Nå blir det nok en liten bloggpause på meg. Vi drar nedover til Sandefjord igjen, jeg blir der noen dager - mens herr Friis blir et par uker. Svigermor har kreft, så han vil jo være sammen med henne så mye som mulig. Det er en tungt tid for min kjære og resten av familien, men vi håper jo i det lengste på at det skal går bra.

Fotokonkurranse!

Fotoverden har en konkurranse med temaet "dyr i naturen". Klikk her for å komme direkte til konkurransen! Premien er et gavekort på fotobok fra Japanphoto og du kan delta med inntil 3 bilder.

Her kommer mine dyrebilder!


18 september 2009

Pakker i posten!

Joda, fruen har vært på nettshopping igjen :) Og idag kom det 3 (!) pakkelapper i posten. Den ene er pakken fra H&M som jeg skrev om her. I de 2 andre er det litt forskjellinge småting, legger ut bilder når jeg har fått hentet pakkene.

Her regner det mer eller mindre konstant. Ikke så hyggelig høstvær ute, men en kan jo gjøre det hyggelig inne.



17 september 2009

Plassmangel!

På soverommet vårt har vi en skyvedørsgarderobe på 3 meter, men det hjelper lite når både fruen og herren lider av litt "shoppinggalskap". - haha - Så når klærne begynner å krangle om plassen, da er det på tide med en gjennomgang. Min kjære er på jobb til 22.00 idag, så da såg jeg mitt snitt i å begynne på min side. Det blir sortering og reorganisering til den store gullmedalje idag og imorgen. Det som er brukbart, men mystisk nok har krympet i skapet - haha - får min niese på 13 år se om hun vil ha. Det som har krympet, men som "bare er helt ut" for en tenåring går til fretex, så går nok noe rett i søpla. Selv om jeg kaster ut litt, er det fortsatt trangt om plassen. Så klær jeg sjelden bruker må lagres andre plasser. Isteden for å bruke plastbokser som igjen bruker mye plass, har jeg kjøpt meg vakuumposer. Med disse kan jeg redusere plassen på boden, og fortsatt vite at klærne mine ligge tørt og trygt. På bildene under ser dere sommerklærne våre før og etter at støvsugeren har gjort sitt. Jeg kjøpte mine geniale poser på biltema for 59,90 for 2 stk, det er den største str på 80 x 110.







Jeg får vel hive meg rundt, og fortsette med klesskapet mitt.
Ønsker alle en flott torsdagskveld.

14 september 2009

Blå kjærlighet ♥

Det er alltid salg på H&M sine internett sider, men det er ikke alltid noe der som faller i smak. Men nå var det noen hvit og blå stiptete putetrekk til 29.50 på H&M HOME, så de bestilte jeg. Et blått pledd til 99,- ble det også. Elsker hvitt og blått sammen, det er så delikate og rene farger.


Nå var jeg jo så godt igang med shoppingen, så da bestilte jeg like godt to rutete kjøkkenhåndklær (kostet bare 19,50 pr stk) og et flott sengesett.


Foto: H&M

Nedtelling til 06. oktober!

01. oktober stater UKA her i byen, Norges største kulturfestival i bredde, lengde, besøkende og begeistring. Og den 06. oktober skal herremannen under her stå på scenen i Trondheim. Jay Z i Dødens Dal er for intimkonsert å regne, og jeg gleder meg vilt. Lurer du på hva som skjer i tiden 01. - 25. oktober, gå inn og på UKA09. Der finner du info om alle konsertene, revyene og alt annet du trenger å vite om UKA.


Noen få smakebiter fra en stor artist.

05 september 2009

10 ting om meg på "mårrakvisten"

Er fortsatt ute på nattskift, men måtte en liten tur innom å kikke. Såg det var mange som hadde skrevet 10 ting om seg selv, så jeg kastet meg på bølgen.

  1. Har ELSKET Knorr bernaisè saus helt siden jeg var bare barnet.
  2. Skal gå til innskaffelse av Staffordshire bull terrier når vi har flyttet inn i huset.
  3. Liker ikke å klippe meg, da jeg "alltid" sparer til laaaaaangt hår.
  4. Bestemte meg på allerede på ungdomskolen at jeg skulle ut å jobbe offshore. Ca 3 år senere hadde jeg min første tur, da som lærling i det samme firmaet jeg nå har jobbet 8 år i.
  5. Har fagbrev som automatiker.
  6. Er TV-slave, og ser endel film og følger med på altfor mange serier.
  7. Favorittgodiset er SALT lakris.
  8. Er en dålig taper når det kommer til alt innen spill og konkurranser.
  9. Favoritt årstiden er høst.
  10. Er et skikkelig julemenneske, og går ALDRI glipp av "tre nøtter til Askepott".
Er halvveis i turen idag, og godt er det. Men nå skal fruen finne dusjen og senga, så er det ei ny jobbnatt på meg om noen timer.
Håper alle får ei flott helg!