30 juni 2009

Lengselsfulle blikk!

Det er det jeg sender Slettvoll butikken i Trondheim. Hver gang jeg går forbi, stopper jeg opp litt. De har alltid noe flott i utstillingsvinduet, og jeg har så lyst på så mye der inne. Men det får holde med og drømme seg vekk i noen av de flotte bildene på nettsiden deres.

Har begynt å få øynene litt opp for den maritime stilen, kommer jo fra et fiskevær så det skulle vel egentlig bare mangle. Lurer litt på om TV - stuen i huset skal få et litt maritimt preg over seg!?!













Foto: Slettvoll

Nå er det på tide å finne senga for meg, har en lang arbeidsdag foran meg imorgen og. Er jo ute offshore, mens andre folk koser seg hjemme i sola. Lyspunktet er 4 uker fri når jeg kommer hjem, men har dessverre 10 dager igjen her ute først.


Ønsker dere en fortsatt flott sommerkveld.
God natt!


Kveldens shopping.

Nå har jeg akkurat bestilt meg to nydelige puter fra Jeanne d'Arc Living. Disse var på månedens tilbud på boligfryd. Den ene hadde vært flott i en hvitmalt gyngestol eller i en enkel lenestol.

Foto: boligfryd

Sitter og kikker litt på nettet etter en gammel gyngestol, har funnet noen på finn? Det er egentlig det samme hvilken farge den er, for jeg har tenkt og male den hvit uansett. Dessverre er det ingen tilsalgs (som jeg liker) i nærområdet. Men det er ingen hast her i gården, så jeg avventer til jeg finner en jeg liker ikke så langt unna meg.


Foto: finn.no

29 juni 2009

Drømmehuset - Lyngheim

Dette er huset vi skal bygge oss. Det skal selvfølgelig gjøres noen forandringer, dette får dere se senere når jeg har tegninger helt ferdig. Plantegningene har vi fått tegnet om litt, men er ikke helt fornøyd enda. Dette er bilder jeg har hentet fra boligpartner, så det blir ikke sånn som dette. Vi skal ikke ha kjellerstue, men velger og ha alle 4 soverom i sokkelen. Det blir og et større bad med tilhørende garderobe. I 1. etasje blir det ei TV-stue i tilknytning til kjøkkenet, der som det ene soverommet ligger. Og vi skal ikke ha bad der, bare en WC. 1. etasje blir og speilvendt iforhold til bildet, dette pga utsikten. Vi skal og ha en bakgang/matbod i denne etasjen. Vi skal og bygge litt igjen ved inngangspartiet, og gjøre det litt mer "gammeldags".

Foto: boligpartner

Litt inspirasjon!

Satt og sufet litt på nettet og fant disse flotte bildene av soverom. Gleder meg vilt til vi skal bygge hus og bestemme alt selv fra grunnen av. Syns det er flott med svale farger på soverommet, men det er jo utolig tøft med litt spreke farger og.





Det over syns jeg var nydelig. Fint og blande mørkt tre med de litt sarte tekstilene!




Grønt er en farge jeg er veldig glad i, uansett varasjon.
Foto: bildesøk på google
Det siste rommet tror jeg nok blir for feminint til herr Friis! Men hadde vært flott som et tenåringsrom for en jente.

28 juni 2009

Aruba

Ja, da har jeg kommet meg ut på Norne. Her er det ikke samme sommerværet som hjemme, men overskyet og litt kjølig. Har drømt meg litt vekk til "luksusøya" Aruba, hadde ikke gjort meg noe med en tur dit.

Aruba er kjent som paradisøya, hvor velhavende hollendere og amerikanere holder ferie og tar på bryllupsreise. De eventyrlige kritthvite bounty-strendene og pastellfargede kolonihusene innbyr da også til romantikk og avslapning.

Aruba er en gammel hollandsk koloni og var inntil 1986 en av de nederlandske Antillene. I dag er øya en hollandsk besittelse med eget parlament og hollandsk guvernør. Her bor 84 000 innbyggere fordelt på 190 km2 - av disse bor 21 000 i hovedstaden Oranjestad.
Aruba ligger i det sørlige Karibia utenfor Venezuelas kyst, 31 km fra Paraguaná-halvøya.
De fantastiske strendene er en av de største attraksjonene på Aruba, hvor du kan dyrke alle former for vannsport - bl.a. på Eagle Beach og Palm Beach på vestkysten. Besøk dessuten Oranjenstad eller prøv deg som gambler for en dag på et av øyas kasinoer.


Du har gode muligheter for å spise godt, når du besøker Aruba. Fisk og skalldyr er på de fleste menyer. Det ligger flest restauranter i Oranjenstad og området omkring Palm Beach og Eagle Beach. Prøv også den nypressede fruktjuicen, som fås overalt, eller den lokale ølen Balashi.

Gullsmykker, klær, parfyme, elektronikk, suvenirer og hollandske delikatesser. Det er bare noen av de varene du kan kjøpe med hjem fra Aruba - som dessuten er kjent for sine Aloe Vera-produkter. De fleste butikkene finnes i Oranjestad.

På Aruba skinner solen så godt som året rundt, og det klare badevannet kommer sjeldent under 25 grader. Øya har temperert, tropisk klima med ganske få regnbyger, som særlig kommer i høstmånedene.

Tekst: Kilroy travels


Får vel komme meg i jobb igjen, kan ikke sitte her og drømme meg bort hele dagen! Kos dere med bildene fra en aldeles flott øy.






Foto: google

Fortsatt en god sommer til dere på land!

25 juni 2009

Tid for jobb!

Da har den tiden kommet at jeg må ta meg en 14 dagers tur på jobb. Har ikke spesielt lyst nå når sommer endelig har kommet, men håper på bra vær når jeg kommer hjem og skal ha 4 uker avspasering. Herr Friis og jeg har akkurat spist et litt bedre måltid, med svinefilet og fløtegratinerte poteter. Så nå skal vi slappe av og kose oss siste kvelden på ei stund. Her står Bones på TV3 står for tur, og litt pakking.


Skal prøve så godt det lar seg gjøre og holde liv i bloggen mens jeg er ute, men jeg lover ingenting.

Ønsker alle en flott tid fremover, med mye sol og sommer!

Sol og sommer ute,

trenger ikke bety at jeg er fritatt fra gjøremålene inne. Så idag må jeg til pers og vaske klær, gulv og tørke støv.
Foto: fru Friis
Ønsker dere en flott dag i solen, nyt den mens dere kan!


Action i Innherredsveien!

Dette våknet jeg og herr Friis av litt før halv tre inatt. Hørte bare et brak, og skjønte at nå var det noen som kræsjet. Nyskjerrig som vi er, hang vi delvis ut av vinduet som vender mot ulykkesstedet. Fikk med oss at bileieren la tyven i bakken, det var ikke verst spør du meg. Han ble liggende på bakken til politiet og ambulansen kom, da gikk vi lei av snikinga og krøyp tilbake til sengs.


Foto: Adressa

24 juni 2009

Roser

Nå har herr Friis kommet hjem fra jobb, så jeg har fått beskjed om å løsrive meg fra PC'n. Er fornøyd med å ha fått nybloggen opp idag, og ble faktisk litt fornøyd selv. Så siden det er lillelørdag idag, kan vi kose oss litt ekstra med chips og dipp. Kanskje er det noe spennende på TV'n ikveld også? Slutter av for dagen med noen bilder av rosene jeg kjøpte meg igår.

Foto: fru Friis

Ønsker de som er innom en fortsatt flott kveld.