21 september 2009

Litt bilder og bloggpause!

Jeg lovte dere noen bilder av mine nyeste kjøp i et tidligere innlegg. Romantiske hjem hadde 30% for et par uker siden, og da ble det litt mer Green gate på fruen. Denne koselige nettbutikken har nå opphørslag - så løp og kjøp! (Jeg har allerede handlet litt til jeg)

(Litt dårlig bilde, menmen.)

Kjøpte inn lyng til helgen, syns det gjør seg like godt inne som ute. Pyntet godt opp på stuebordet mitt! Her i helgen har det vært solsolsol, og det er så deilig når høsten viser seg fra sin flotteste side.


Kjøpte meg to "kokebøker" på lørdag, den ene er med små go'biter, kaker og diverse små matretter. Ble så fristet når jeg kom hjem, at det var bare å hive seg rundt og lage en kake.

Den andre boka har oppskrifter til smoothies og milkshakes. Det fristet ikke noe mindre det, så søndagen ble det prøvd ut litt. Det er jo så godt og så enkelt; frukt - juice - naturell yougert eller is. Og vips en deilig smoothie eller milkshake! Det kan jo selvfølgelig gjøres litt mer innviklet, men jeg hadde ikke gjort innkjøp til noe fancysmancy.

Søndag ble det en liten spasertur oppover i nabolaget. Kameraet var med på turen, og jeg knipset noen bilder i det flotte høstværet. Det er viktig å benytte de finværs dagene en får, for idag er været tilbake til det sammen; regn - regn og atter regn.

Nå blir det nok en liten bloggpause på meg. Vi drar nedover til Sandefjord igjen, jeg blir der noen dager - mens herr Friis blir et par uker. Svigermor har kreft, så han vil jo være sammen med henne så mye som mulig. Det er en tungt tid for min kjære og resten av familien, men vi håper jo i det lengste på at det skal går bra.

11 kommentarer:

Jorid + NOE Blog sa...

Hei Vennen :-)
Så nydelige ting du har kjøpt!!

God bedring til svigermor, huff kreft er ikke noe særlig! Håper virkelig det går bra!

Ha en fin ettermiddag!
Klem

Helen sa...

God bedring til svigermor, skal sende dere noen gode tanker.
Klem fra Helen

sylysten sa...

Huff, kreft er skummelt;o( Håper det går greit med svigermoren din....
Så fine bilder du har tatt;o) Kake er yommy, okke om;o))
Klem
Linda;o)

Gry sa...

Gode tanjer til dere i en vanskelig tid!

klem

Lindas hus sa...

Varme tanker i fra meg til deg og dine kjære! Og så håper jeg alt går bra! Nydelige bilder du viser! Ønsker dere en fin tid sammen med familien! Stor klem fra Linda

små og store drømmer sa...

Se der ja, der er lyngen på plass.
Det er så koselig.
Skal kjøpe å ha på badet også jeg.
Det holder jo så lege.
Genialt for meg som ikke er såååå flink med planter. Hehe

Klem

Frk. T sa...

Hei kjære og gode Sigrid! Så hyggelig med hilsen fra deg, nå er det lenge siden jeg har vært innom bloggen din.. SÅ mye fint du har handlet deg, er det ikke gøy med salg??:D Huff, trist å lese om svigermoren din.. Håper det går bra med henne, og det samme med deg og mannen din i denne tøffe tiden. Tenk positivt, jeg har stor tro på tankens kraft! Gode klemmer fra meg til deg

C ♥ sa...

Hei Sigrid.

Så mye fint du har kjøpt. Jeg har selv bakt litt i det siste, noe jeg aldr har gjort før! Så kroppen sier vel at det er på tide å øve seg litt. Hihi. Si i fra om du finner en spesielt god milkshake oppskrift da! M og jeg laget det i forgårs og det er jo såååå digg!!!

Håper dere har det fint i Sandefjord. Ønsker svigermoren din god bedring!

Mange varme klemmer
C

Ønskedrøm sa...

Hei! Kom over bloggen din på dagens bloggrunde. Synes du har en veldig koselig blogg og kommer helt klart tilbake hit:)

Ser vi har litt til felles også for jeg er et skikkelig julemeneske selv og MÅ alltid se tre nøtter til askepott;) Skal bli spennende å se når dere får dere staff, de er kjempe stilig synes jeg! Vurderte det faktisk selv en gang i tiden men ble en tilslutt annen rase (har to berner sennen og en entlebucher sennen).

God bedring til svigermor! Håper alt går bra! Kreft er dessverre en stygg sykdom som rammer alt for mange! Har selv hatt to tilfeller av kreft i nærmeste familien, men begge personene er heldigvis i dag "friskmeldt".

Ønsker deg en fin dag!

Hilsen Silje

Gro sa...

Vandrer rundt i bloggverden på morgenen, og vil bare ønske deg en god dag - håper din svigermor blir frisk - og at dere får en lettere hverdag igjen. klem fra Gro!

..Til Lykkes Hjem sa...

Hei!
Snoket litt rundt å havnet inn til deg :) SÅ fint hus dere bygger. Lekkert!!

Håper det går bra med svigermor og ønsker god bedring.

Hilsen Lykkehjem*