03 juni 2010

Nytt år - nye muligheter

Plutselig var juni 2010 her, og jeg føler fortsatt at julen nettopp har vært. Siden sist har det vært mye som har skjedd, både på godt og vondt. Bloggingen har derfor blitt lagt vekk, og jeg har ikke vært sikker på om jeg giddet og fortsette. Men jeg hiver meg ut i det, og prøver nå litt for å se om ånden kommer over meg igjen.

Et kort sammendrag av året mitt så lang:
I januar fant vi ut at jeg var gravid, og i september kommer en liten gutt til oss. Min kjære svigermor måtte tilslutt gi tapt mot kreften, hun forlot oss i februar. Vi har fått solgt leiligheten vår i Trondheim, og har flyttet hjem til Bud. Husbyggingen er igang, og vi venter nå på at de skal starte på tomta. Mens huset bygges, bor vi hos min mor. Heldigvis har hun såpass stort hus, at vi får vår egen stue og bad.

Håper alle har det fint, nå som sommermåneden har startet. Her hjemme regner det for andre dag på rad, lite som minner om sommer og sol.

♥ Sigrid

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!

Der var du jo! Jeg har vært innom bloggen din i flere omganger får å "se etter deg".

Gratulerer så masse med lille gutten i magen :) Så hyggelig å høre. Gleden er vel stor om dagen nå. Jobber du fortsatt ute eller er det forandringer der?

Kondolerer med din svigermor. Trist å høre at hun tapte kampen mot kreften.

Spennende med husbygging!

Jeg og min kjære kjemper med nebb og klør for å få tak i drømmetomta vår. Blir lettere gal av all ventinga! Men vi krysser fingrene og håper det går i orden!

Håper du finner tilbake til blogginga igjen.

Ha en flott helg :)

Klem, Line.

Lunalei ;-) sa...

Hei! Så artig å se deg her inne igjen da! Gratulerer med stor mage - du går en spennende tid i møte - både med baby og husbygging!
Trist å høre om svigermoren din.
Ønsker deg en fin helg!
Klem fra Lunalu