26 mars 2011

Lørdag = himmelsk

De ukene mannen jobber lørdag, da starter ikke helga før han kommer hjem lørdagskveld. Denne lørdagen jobber han, så om noen timer - Ja, da er det klart for helg! På menyen står det blomkålsuppe til forett, og skinkesteik til hovedrett. Så blir det vaffler med hjemmelaget jordbærsylte og krem til dessert, og dette får jeg servert! Avogtil har det sine fordeler med å dele hus med mamma *smiler*

Petunia har hver uke himmelske fredag, men denne uken er det lørdag som er himmelsk her hos oss.
Bildet er tatt her om dagen, mellom stormene og regnkastene.


Nå har vinden løyet, og regnet har blitt til snø - masse snø. Usj, og jeg var klar for vår! Men nå får jeg vist en forsmak på vafflene,
så da ønsker jeg dere som er innom en  
riktig god helg!

★Sigrid

5 kommentarer:

Petunia sa...

Forøkt å legge inn kommetar her flere ganger nå, så hvis du får tre fire kommentarer opp før denne, så beklager jeg så mye.. Får bare feilmelding når jeg vil publisere kommentaren.
Men det jeg ville si, var at bildet ditt er veldig flott og med farger som står så perfekt til hverandre!! Helt nydelig!!

Fotokarusellen sa...

Et vakkert og harmonisk bilde. Flott komponert.
God søndag.

Malgorzata Ingstad sa...

Ganske morsomt å lese teksten din -en harmonisk lørdag og menyen og så få servert inn i mellom dette fantasibilde. Jeg har sagt det mange ganger, at slike bilder blir det aldri nok av - så det er bare å ta enda flere.

TorAa sa...

Herlig at vaffelhjertene kan gi trøst for en manglende vår;-)

Inge sa...

Hvor er det et smukt himmelbillde.. :-)