29 juni 2009

Drømmehuset - Lyngheim

Dette er huset vi skal bygge oss. Det skal selvfølgelig gjøres noen forandringer, dette får dere se senere når jeg har tegninger helt ferdig. Plantegningene har vi fått tegnet om litt, men er ikke helt fornøyd enda. Dette er bilder jeg har hentet fra boligpartner, så det blir ikke sånn som dette. Vi skal ikke ha kjellerstue, men velger og ha alle 4 soverom i sokkelen. Det blir og et større bad med tilhørende garderobe. I 1. etasje blir det ei TV-stue i tilknytning til kjøkkenet, der som det ene soverommet ligger. Og vi skal ikke ha bad der, bare en WC. 1. etasje blir og speilvendt iforhold til bildet, dette pga utsikten. Vi skal og ha en bakgang/matbod i denne etasjen. Vi skal og bygge litt igjen ved inngangspartiet, og gjøre det litt mer "gammeldags".

Foto: boligpartner

4 kommentarer:

Jorid + NOE Blog sa...

Hei vennen!
Tusen takk for hyggelig kommentar på bildet :-) Det var en helt vanvittig opplevelse, så glede deg til det er din tur!

Jeg har ringt å bestilt time til 3D i Trondheim, som vi skal på i oktober. Syns det er fint å være ute i god tid med slikt, så ringte idag å bestillte.

Håper du har en fin tur på jobb!
Klem

Frk. T sa...

Så gøy det må være å bygge drømmehuset, få det akkurat slik man vil ha det både inne og ute!: ) Nydelig hus dere bygger, gleder meg til å følge deg og husbygginger videre: )

Klem Frk T

Anonym sa...

Så fint huset var, og så spennende det blir å bygge.

Vi skulle egentlig begynne å bygge om et åt, og hadde funnet drømme tomta, men dessverre fikk vi ikke kjøpt den :(
Så nå må vi begynne på nytt å se etter en tomt.


Ha en fin tirsdags kveld i sommer varmen :)

Klem fra Line.

fru Dyregod sa...

Det blir sikkert et kjempeflott hus! Enig med deg i å gjøre inngangspartiet annerledes. Kanskje gå for en løsning med "gammeldags" inngang med benker på sidene og rekkverk rundt, med mulighet for å ta en kaffekopp om morgenen?
Det blir spennende å følge med!