06 juli 2009

Baderom II

Vi skal jo selvfølgelig ha både dusj og badekar i huset. Nå som jeg har bodd i leilighet i 5 år uten badekar, er det noe som står høyt på ønskelisten. Har lyst å gjøre dusjområdet til en "egen" plass. Kanskje med og skille det ut med mosaikkflis i hele dusjsonen (både vegger og gulv) og ha blanke dusjvegger. Eller ha runde steiner i gulvet, har sett det i noen brosjyrer. Men blir det glatt og er det upraktisk?Noen som har erfaring med dette? Eventuelt vil jeg ha en dusjvegg med glassbyggerstein og en blank dør.
Foto: Modena
På wc'en vil jeg ha en litt spesielt servant, siden det blir "smykket" i rommet. På badet skal vi ha to, men hvilken fasong gjenstår å se. Det var litt kult med det runde på bildet under her. Men det er jo så mye fint å velge mellom, det er jo ikke rart enn ikke klarer å bestemme seg :)
For noen badekar! Har lyst på et med løveføtter, men vet ikke hvordan det vil passe inn. Likte godt det under her og. Enkelt og fint, men litt utenom det vanlige.

Har lyst på et sånt dusjhodet, enten rundt eller firkantet. De er så stilige :)
Foto: Hafabad

Vet dere om gode tips og ideèr, flotte bilder ect. Så send meg gjerne en link eller mail om du vil.

3 kommentarer:

Jorid + NOE Blog sa...

Aaaaah, for noen herlige bilder du viser Sigrid :-) Gleder meg til en gang i fremtiden da vi skal pusse opp badet å få det slik som vi ønsker det! :-)

Ha en fin uke, snart hjemme n! Pakker å styrer litt på til tur jeg nå. Gleder meg til å se til deg når jeg kommer hjem!

Klem

Frk. T sa...

Ja, her var det mye fint Sigrid! Selv så elsker jeg badekar med løveføtter, men karet på bildet under var også lekkert! Det nederste dusjhodet var også kjempefint, skal ikke så mye til før t.o.m. en dusj kan se mer delikat og innbydende ut!: )

Dere er så heldige som skal bygge drømmehjemmet, jeg håper å få muligheten til å gjøre det samme en dag!: )

Ønsker deg en finfin kveld,

Klem fra meg

♥ Stines hverdag sa...

Hei og velkommen til Nib!
Så mange flotte inspirasjonsbilder du viser.

Jeg skulle gjerne hatt mye av det du viser frem her, på badet mitt. Men jeg bor i leilighet med bad på 3,5 kvm, så da har man ikke så mange valgmuligheter...

Ha det fint!