15 juli 2009

Siste dagers shoppingfest

Det store spørsmålet er; klarer jeg å gå forbi et vindu med SALGs reklame? Det neste spørsmålet er; klarer jeg å finne noe på salg? Svaret er nei og nei. Det er mye salg rundt om i byen nå for tiden, men det jeg vil ha er selvfølgelig til ordrinær pris. Er det flere som har det sånn, eller er det bare meg?

Ålhèns kjøpte jeg meg to hvit og bål stripete kopphåndduker, og hvit og blå rutete muffinsformer. Så nå blir det muffins til helga :)


Var innom butikken Cornelias hus her om dagen, og kjøpte litt mer til mitt nye "må ha" servise. Kjøpte den blå spot muggen og to juliet rød lattekopper. Fra før har jeg kjøpt litt greengate hos romantiske hjem.


Har og gått til innkjøp av tøymykner fra Durance, så nå skal det dufte deilig lavendel fra sengklærne. Har bestemt at det skal kun brukes til det, vist ikke vil det bli fort dyrt.På interiør butikken Black & White i Trondheim, kjøpte jeg denne stetteskålen og en hvit liten duk. Vet ikke hva jeg skal ha i skålen enda, forslag?


Jeg måtte jo og ha denne skålen fra Indiska, har fylt min med deilige moreller - nam! Lik skål som denne er en av premiene på utloddingen min, så hiv deg med her.


Måtte jo kjøpe noe til meg selv, og ikke bare til leiligheten. Så da kjøpte jeg dette sjalet, i duse fine farger. Det blir perfekt til kjøligere sommerkvelder og den kommende høsten.


Disse to søte toppene fant jeg faktisk på salg, til 50,- kr stykk på H&M. Nå er jeg så heldig at min kjære jobber der, så det betyr mer rabatt for meg :) Toppene var behagelige og florlette å ha på, men en singlet under er et must for meg. (Sjalet er og kjøpt på H&M)


Senere idag skal jeg en snarttur til sentrum å kikke på VGlista som er på turne i byen. Har dilla på Paperboys sin Lonesome traveller for tiden, og de skal spille - gleder meg :)

Solen skinner her i trønderbyen, og livet er herlig dere.


11 kommentarer:

Jorid + NOE Blog sa...

Hei vennen!
Så nydelige ting du har kjøpt, og jeg misunner deg virkelig GG tingene! Det kommer nok litt mer her også etterhvert :-) Er bare så utsolgt over alt nå!

Håper du får en fin dag på konsert, Paperboys sin sang er rådigg!

Klem J
PS: Nå har jeg blitt følger ;-)

Jorid + NOE Blog sa...

Ja, jeg må nok bare smøre meg med tålmodighet jeg også! :-) Ikke så lenge til september da!

Klem

sylysten sa...

God kveld;o)
Green Gate er bare nydelig. Jeg er så heldig å ha fått masse av det røde (kjøkkenet har røde detaljer, måtte jo da ha nytt servise;o//)
I den søte skåla må det selvfølgelig ligge snop;o)hvis ikke du er snopmenneske, så må du ha knapper, masse forskjellige knapper;o)
Bildene stryker jeg på. Kjøper strykeark på data/hobby butikk, og printer ut på de. Det finnes også stoffark som går rett i printeren.

Ha en strålende kveld.
Klem
Linda;o)

Astrid Marie Vie sa...

Åh, eg har akkurat samme problemet når det gjelder salg! Alt eg egentlig "trenger" er aldri på salg, men det er jo masse som er på salg som er veldig fint. Men det store problemet er jo at når eg handler masse på salg, blir det ganske dyrt til slutt alikevel...grøss og gru...lurer på kor masse penger eg har brukt på ting til huset siste månedane.
Jaja...huset blir jo fint =)
Du hadde vertfall funne masse fint =)
*klem Astrid*

Murmels mamma sa...

Så mye fint du har shoppet :D
Likte muffinsformene. Søte.

Takk for at du har linket til konkurransen min og tvi-tvi ;)

C

♥ Stines hverdag sa...

Her har det jammen vært shopping :) Utrulig mye fint du fikk med deg hjem.
GreenGate har jo så utrulig mye fint. Jeg har ikke så mye derfra, men faren er nok stor for at det dukker opp flere ting hos meg også etterhvert ;)
Toppene fra H&M var kjempe søte!

Gry sa...

Sååå kjekt med shoppingfest, ja!!! ;-) Mye fint til huset og deg selv! Det Durance skyllemiddeliet du har kjøpt deg har jeg også hatt lyst på, men er så redd for å bli avhengig, og bli lysten til å bruke det på alt... Lukter jo fantastisk... Jeg får nøye meg med duftlyset enn så lenge!

Klem til deg

Anonym sa...

Så mye fint du har kjøpt!

Søt mugge fra GG.

Og så søte toppene fra H&M var.

Håper konserten i går var bra!

Ha en fin fin torsdag!

Klem Line .

C ♥ sa...

Hei!

Så mye fint du har kjøpt!!
Jeg har og lyst å tilføye en GG mugge til min lille samling (foreløpig bare 4 kopper). Men er utrolig usikker på hvilken jeg skal velge. ALLE er jo så fine!!!

Utrolig søt stetteskål også. Hva med å kjøpe noen drops type "gammeldags" eller kanskje polkagriser? Ser for meg at det kunne blitt veldig hyggelig.

Har forresten gått helt bort fra vuggeideen min fra i går, så du må ta en titt igjen i dag. Hihi.

Håper du koste deg med VG lista i går.

Klem Caroline

rod i hob sa...

Så mykje fint du har handla deg! Håpe du fekk meir på tilbud enn toppane på H & M :-) Eg har det akkurat likt som deg på salg, -klarer ikkje å gå forbi, men klarer kjempefint å finne noko som ikkje er på salg :-)

Ha en flott dag :-)

Eit ? til slutt: Kva versjon liker du best av Lonesome traveller?? Eg digge kor versjonen nemlig ;-)

Kristine Dall sa...

Det var veldig smart å spare den tøymykninga til sengetøyet! Den ideen tror jeg at jeg stjeler ;) Nydelig blogg! Klem