06 juli 2009

Noen som kan hjelpe meg?

Tidligere i sommer var jeg en tur i herlige Bergen by. Da stakk jeg innom Ting på bryggen, og der fant jeg disse stilige skålene. Kjøpte meg en chips og en godis i hvitt, men jeg har lyst på noen flere. Men i Trondheim har de ikke butikken Ting, så det jeg lurer på; er det noen som vet om butikker som selger disse i Trondheim?

På forhånd takk!7 kommentarer:

Jorunn sa...

Jeg mener jeg har sett sånn skåler på Traktøren på Byhaven, øverste etasje :)Lykke til!!

C ♥ sa...

I følge forhandlerlisten her http://www.brukadesign.se/retailers.html så ser det ikke ut til at det er noen i Trondheim, men du kan jo høre med noen av de andre butikkene. Kanskje de kan sende til deg :)

Min stil sa...

Heisan du. Kan ikke hjelpe deg med skålene, men ville bare si at jeg syntes du har en koselig blogg. Stoppet litt ekstra opp når jeg så Norne-skipet. Min kjære jobber der. Men for tiden er han på land i Harstad. Håper du trives ute, og at du får fin "ferie" når du kommer hjem.
Klæm fra Susanne

Frk. T sa...

Kan dessverre ikke hjelpe jeg heller: ( Vet om flere steder i Oslo, men det hjelper deg jo lite..

Koppen på bloggen min er fra Lillann Svendsrud, hun lager utrolig mye fint.. Verdt en titt på hjemmesiden hennes: ) www.lillannsvendsrud.no

Ønsker deg en herlig kveld,

Klem

Unknown sa...

Hei på deg! Kan nok ikke hjelpe deg med de skålene, men syns det er veldig rart hvis ingen i Trondheim selger sånne.

Nå følger jeg bloggen din også. :) Ha en herlig kveld!

IfraLahell sa...

Hei fru Friis!
Fin fin blogg du har. Jeg er butikksjef i Tingbutikken i Oslo- riktignok ute i permisjon, MEN vi sender skålene til deg om du ønsker det. Har ikke porto prisene i hodet, men blir nok ikke mer enn en 50-100 kr. Ta kontakt med de søte jentene så hjelper de deg.
22 42 42 40

:) IfraLahell

lè kari kanari sa...

Kan opplyse at Ting no er etablert i Trondheim :)