08 juli 2009

Green Gate jomfru.

I dag satte jeg inn finalestøtet i shoppingmaratonet jeg har hatt denne turen her. Lenge har jeg sett alle de fine bildene på mange blogger, av Green Gate kopper, fat og diverse. Så nå har jeg blitt den stolte eiere av fire lattekopper - to spot green og to victoria multicolour. Og de to kjøkkenhåndklærne på bildet under her. Alt dette kjøpte jeg på denne koselige nettbutikken til Camilla, som hadde 40% avslag idag :)

Foto: Romantiske hjem
Var nettopp innpå siden til Green Gate, og der var det mye fint å samle på. Det er så flott at man kan kjøpe litt av hvert, og mikse og trikse. Så nå er det bare å fortelle alle, både familie og venner at jeg ønsker meg mye fint derfra til jul og bursdag. :)

6 kommentarer:

Christine Louise sa...

Grattis med shopping.. Kjøpte der sist hun hadde 40% rabatt..

De kostet bare 29 på traktøren også :) Veldig grei pris ;)

Gry sa...

Så mye fint du har fått deg idag! Koppene er kjempefine! Har lagt meg til som følger hos deg!:)

Frk. T sa...

Gratulerer med nye GG kopper, så fine de var! Enig med deg, er så fint og morsomt at man mixe og blande koppene derfra, da alt er i samme stil.. Det samme gjør jeg med koppene fra Spode!: )

Regner med det blir flere GG ting på deg fremover? :D

Klem fra meg

Astrid Marie Vie sa...

Stryntrappa har mange fine modeller. Vi også har sett på fjord med tette trinn og eik, men eventuelt berre eik på trinna då. Vi har ikkje bestemt oss heilt for fiol eller fjord endå...begge modellane er veldig fine, men trur vi heller mest mot fiol =)
Eg har egentlig lyst på heilt kvit trapp, men eg har det no, og alt av støv og rusk viser veldig godt.

Så fine Green Gate produkt du har kjøpt! Eg var også inne å såg på nettbutikken, men det var ikkje salg i dag =( Men eg kjøpte litt alikevel...blir litt hekta på den serien =)

*klem fra Astrid*

Astrid Marie Vie sa...

Oioi...eg var sikker på at eg var lagt til som følger av bloggen din, men oppdaga jo no at eg ikkje var det!
Men no er eg det =)

Mor og datter sa...

Hei på deg :)

ligger en award til deg på siden min :)

ha en fin helg!klem